Brillauto

L'equip del nostre taller a Olot Brillauto

format per professionals
amb gran experiència.
El nostre equip està format per 8 persones. Disposem dels millors especialistes en les àrees de planxa, pintura i mecànica. Professionals amb una dilatada experiència i també en contínua formació per poder adaptar-se als constants canvis del món de l’automòbil.

2

Especialistes en mecànica

1

Comercial

3

Especialistes en
planxa i pintura

1

Especialista en vidres

2

Administratius

ISO 9001

Gestió de qualitat

Conscients de la importància de la qualitat, així com de la necessitat d’una bona gestió dels recursos, ens comprometem a la difusió d’aquests valors a tota l’organització. Per això implantem i mantenim un SISTEMA DE QUALITAT en base als requisits de la norma ISO 9001:2015. Aquest sistema de qualitat té com a objectiu garantir el millor acompliment possible dels nostres compromisos tant amb els organismes finançadors com amb els clients, de manera que els nostres serveis i productes responguin millor a les seves necessitats.

Qualitat i garantia

TALLERS BRILLAUTO aspira a aconseguir un alt nivell de qualitat en el sector de reparació i manteniment de l’automòbil, treballs de mecànica, planxa, pintura i electricitat a particulars i empreses. Per això el nostre principal objectiu és aconseguir la satisfacció dels nostres clients oferint-los el millor servei, mitjançant la qualitat dels nostres productes i la millor professionalitat.Com a objectiu permanent amb els nostres clients , a més de proposar-nos aconseguir la seva màxima satisfacció a traves d’un servei de qualitat, també resulten importants els següents aspectes:
- Promoure un procés de millora continua de l’eficiència del sistema de Gestió de Qualitat.
- Atenció continuada i personalitzada al client, entenent les seves necessitats mitjançant una comunicació fluida.
- Complir amb els requisits dels clients, de la norma ISO 9001:2015, de la legislació vigent i d’altres parts interessades.
- Millorar contínuament els nostres serveis, realitzant un constant esforç d’actualització de coneixements en noves àrees que ens permeti situar-nos a l’avantguarda del nostre sector, avançant-nos d’aquesta manera a les noves demandes i/o necessitats dels nostres clients.
- Instruir, motivar i implicar a tot el personal en la gestió i desenvolupament del Sistema de Gestió de la Qualitat, fomentant la formació continua per assegurar un alt grau de qualificació dels nostres treballadors.
- Utilització en la mesura del possible de noves tecnologies i equipaments.

Equips i capacitat tècnica del taller

Utilització de les darreres tecnologies (software de valoracions pericials sempre actualitzat)

Maquinària per realitzar qualsevol tipus de reparació i sempre actualitzada (adaptada als darrers models de cotxe). Important donada la gran quantitat de sensors i electrònica disponible als cotxes actuals.Calibratge de sistemes ADAS d'assistència a la conducció TEXA RCCS 3

ADAS TEXA RCCS 3

Contacta amb nosaltres

Tallers

Brillauto

Qualitat i garantia

Taller de mecánica en GironaTaller de chapa y pintura en Girona
HORARI
De dilluns a dijous de 8 a 13h i de 15 a 20h 
Divendres de 8 a 13h i de 15 a 18h
ADREÇA
Carrer de França 31
Poligon Industrial Pla Debaix,
17800 Olot - Girona
TELÈFON
+34972262386
Avis legal i politica de privacitat