Brillauto

Avís Legal

Identificació i Titularitat
A continuació s'exposen les dades identificatives del titular.
• Titular: Tallers Brillauto, S.L.
• NIF: B17710831
• Domicili: Av. França, 31 Pol. Ind. Pladebaix, 17800-OLOT
• Correu electrònic: info@brillauto.cat
• Lloc Web: http://www.brillauto.cat
Condicions d'Utilització
La utilització de el lloc web li atorga la condició d'Usuari, i implica l'acceptació completa de totes les clàusules i condicions d'ús incloses en les pàgines:

• Avís Legal

• Política de Privacitat

• Política de Cookies


Si no estigués d'acord amb totes i cadascuna d'aquestes clàusules i condicions abstingui d'utilitzar aquest lloc web.

L'accés a aquest lloc web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb Tallers Brillauto, S.L.

A través d'aquest lloc web, el titular li facilita l'accés i la utilització de diversos continguts que el titular o els seus col•laboradors han publicat per mitjà d'Internet.

A aquest efecte, vostè està obligat i compromès a NO utilitzar qualsevol dels continguts d'el lloc web amb fins o efectes il•lícits, prohibits en aquest avís legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats per Tallers Brillauto SL, d'altres usuaris o de qualsevol usuari d'Internet.

Mesures de seguretat
Les dades personals que faciliti al Titular poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a Tallers Brillauto SL, que assumeix totes les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d'acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són totalment fiables i que, per tant, el Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l'Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos tot i que el Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d'aquests elements nocius.


Continguts
El Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos al lloc web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el Titular no garanteix que sigui exacta , completa o actualitzada. Tallers Brillauto SL declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d'aquest lloc web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través de el lloc web qualsevol contingut il•legal o il•lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets del Titular o de tercers.

Els continguts de http://www.brillauto.cat tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància han d'usar-ni considerar com a oferta de venda, sol•licitud d'una oferta de compra ni recomanació per realitzar qualsevol altra operació, llevat que així s'indiqui expressament.

Tallers Brillauto SL es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel•lar o restringir el contingut de http://www.brillauto.cat, els vincles o la informació obtinguda a través del lloc web, sense necessitat de previ avís.

Tallers Brillauto SL no és responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar de la utilització de la informació de la pàgina web.Enllaços a altres llocs web
El Titular pot proporcionar accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d'informar sobre l'existència d'altres fonts d'informació a Internet en què podrà ampliar les dades ofertes en el lloc web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè vostè visiti les pàgines web de destinació, que estan fora de control de la persona titular, per la qual cosa Tallers Brillauto SL no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni de el resultat que s'obtingui en seguir els enllaços.

Així mateix, Tallers Brillauto SL no respon dels links o enllaços ubicats en els llocs web vinculats als que li proporciona accés.
L'establiment de l'enllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre Tallers Brillauto SL i el propietari de el lloc en què s'estableixi l'enllaç, ni l'acceptació o aprovació per part del Titular dels seus continguts o serveis.

Si accedeix a un lloc web extern des d'un enllaç que trobi en http://www.brillauto.cat vostè haurà de llegir la pròpia política de privacitat de l'altre lloc web que pot ser diferent de la d'aquest lloc web.
Propietat intel•lectual i industrial
Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit de Tallers Brillauto, S.L.Limitació de responsabilitat
Tallers Brillauto SL declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels Serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la causa. Així mateix, el titular no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d'aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que et pugui ser causat per causes alienes al Titular.

Abans de prendre decisions i / o accions amb base a la informació inclosa en el lloc web, el titular li recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.
Contacte
En cas que vostè tingui qualsevol dubte sobre aquestes Condicions legals o vulgui fer qualsevol comentari sobre aquest lloc web, pot enviar un missatge de correu electrònic a l'adreça info@brillauto.cat
Política de Privacitat

Tallers Brillauto SL l'informa sobre la seva política de privacitat respecte de l'tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris que puguin ser obtingudes durant la navegació a través de el lloc web http://www.brillauto.cat.
En aquest sentit, Tallers Brillauto SL compleix amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).
L'ús de lloc web implica l'acceptació d'aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l'Avís Legal.

Identitat del responsable
• Titular: Tallers Brillauto, S.L.
• NIF: B17710831
• Domicili: Av. França, 31 Pol. Ind. Pladebaix, 17800-OLOT
• Correu electrònic: info@brillauto.cat
• Lloc Web: http://www.brillauto.cat


Principis aplicats en el tractament de dades
En el tractament de les seves dades personals, el titular ha d'aplicar els següents principis que s'ajusten a les exigències de el nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

• Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals el titular informarà l'Usuari prèviament amb absoluta transparència.

• Principi de minimització de dades: El titular sol•licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats que els sol•licita.

• Principi de limitació del termini de conservació: El Titular mantindrà les dades personals recollides durant el temps estrictament necessari per al cap o els caps de el tractament. El Titular informarà l'Usuari del termini de conservació corresponent segons la finalitat.

En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

• Principi d'integritat i confidencialitat: Les dades personals recollides seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida.

El Titular pren les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.Obtenció de dades personals
Per navegar per http://www.brillauto.cat no cal que faciliti cap dada personal.
Els casos en què vostè sí que proporciona les seves dades personals són els següents:


Drets
El Titular l'informa que sobre les seves dades personals té dret a:

• Sol•licitar l'accés a les dades emmagatzemades.
• Demana una rectificació o la cancel•lació.

• Sol•licitar la limitació del seu tractament.

• Oposar-se a el tractament.

No pot exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

L'exercici d'aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l'interessat, sol•licitant-lo directament a la persona titular, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col•laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se a Tallers Brillauto SL i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com els ha obtingut, sol•licitar la rectificació dels mateixos, oposar-se a el tractament, limitar el seu ús o sol•licitar la cancel•lació d'aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició ha d'enviar un correu electrònic a info@brillauto.cat.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Té dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.Finalitat del tractament de dades personals
Quan vostè es connecta a el lloc web per enviar un correu a la persona titular, es subscriu al seu butlletí està facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és Tallers Brillauto, S.L. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. Al facilitar aquesta informació, dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per - Tallers Brillauto SL - només com es descriu en l'Avís Legal i en la present Política de Privacitat.


Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d'informació:

Existeixen altres finalitats per les quals el Titular tracta dades personals:

• Per garantir el compliment de les condicions recollides en l'Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algorismes que ajudin a aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

• Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.

• Per analitzar la navegació dels usuaris. El Titular recull altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant l'ús de cookies que es descarreguen a l'ordinador de l'Usuari quan navega pel lloc web les característiques i finalitat estan detallades en la Política de Cookies.


Seguretat de les dades personals
Per protegir les seves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció dels mateixos.

Les seves dades podran ser incorporades a un fitxer de llista de correu, de el qual Tallers Brillauto SL és responsable de la seva gestió i tractament. La seguretat de les seves dades està garantida, ja que Tallers Brillauto SL pren totes les mesures de seguretat necessàries i li garanteix que les dades personals només es faran servir per a les finalitats donades.

Tallers Brillauto SL informa l'Usuari que les seves dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, amb l'excepció que la cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d'un servei impliqui la necessitat d'una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest últim cas, només es durà a terme la cessió de dades al tercer quan Tallers Brillauto SL disposi de l'consentiment exprés de l'Usuari.

No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col•laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment a l'Usuari informant sobre la identitat del col•laborador i la finalitat de la col•laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.


Contingut d'altres llocs web
Les pàgines d'aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d'altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si hagués visitat l'altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la seva interacció usant aquest codi.Política de Cookies
Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s'emmagatzema en el seu navegador web.

A la pàgina Política de Cookies pot consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar amb el Titular, subscriure a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web ha d'acceptar la present Política de Privacitat.Categories de dades personals
Les categories de dades personals que tracta el titular són:

Dades identificatives.

No es tracten categories de dades especialment protegides.Conservació de dades personals
Les dades personals que proporcioni al Titular es conservaran fins que sol•liciti la seva supressió.


Navegació Web
Al navegar per http://www.brillauto.cat es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l'adreça IP, geolocalització, un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar-lo.

El lloc web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

El Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

El Titular no es fa responsable del tractament de les dades personals que realitzin les pàgines web a les que pugui accedir a través dels diferents enllaços que conté el lloc web.


Exactitud i veracitat de les dades personals
Vostè es compromet a que les dades facilitades al Titular siguin correctes, complets, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com Usuari de el lloc web vostè és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses a el lloc web exonerant a Tallers Brillauto SL de qualsevol responsabilitat al respecte.Acceptació i consentiment
Com Usuari de el lloc web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepta i consent el tractament dels mateixos per part de Tallers Brillauto SL en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.Revocabilitat
Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició ha d'enviar un correu electrònic a info@brillauto.cat.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia de l'D.N.I. o equivalent.

L'exercici d'aquests drets no inclou cap dada que Tallers Brillauto SL estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.


Canvis en la Política de Privacitat
El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.Tallers

Brillauto

Qualitat i garantia

Taller de mecánica en GironaTaller de chapa y pintura en Girona
HORARI
De dilluns a dijous de 8 a 13h i de 15 a 20h 
Divendres de 8 a 13h i de 15 a 18h
ADREÇA
Carrer de França 31
Poligon Industrial Pla Debaix,
17800 Olot - Girona
TELÈFON
+34972262386
Avis legal i politica de privacitat